Veteranresan Skövde E3 (2023-06-14)
Kategori: Tävling
Karta/område: Billingen. Hagenstugan
Arrangör: IF Hagen_Affe
Distans: Bana B
Samma målområden som 5-dagars 2002 E5. Kul! Men idag är det verkligen dags för skärpning! Både orienteringsmässigt och att ta i lite mer men "bena" även fast det känns både här och där. Sen väntar vila resten av juni.
Varmt i dag också men det har jag inte problem med. Till första gick jag dumt nog ut på vägen. Kostade nog en halv minut men taktiken idag var att går på säkra vägval, - att gå "runt" Låg nia efter både K1 och K2. Fastnade i vindfällen ut från K1. Till K3 lite stigar som förvillade lite men inga problem. K4 ut på vägen och sen av i vägkröken. Sen mycket velande i "huve" -gå runt på vägen eller rakt på. Det blev vägen. Nästan en minut sämre än sträcksnabbast. Men inge problem att ta kontrollen. Till K8, rakt på eller gå runt? Det blev det bekvämaste här också. Sen gällde ste att ha samma strategi resten av loppet också och det funkade. Många stigar att hålla reda på! Sen väntade tidernas kortaste upplopp. 3 s är nog rekord. Men någon av enheterna gick nog lite fel?
Roliga dagar. i husvagn med fru och en ständigt talande 70-cmfigur. Nyttjade också hela resultatskalan. Näst sist i måndags, i mitten dag 2 och etta i dag. Hur det nu gick till?
Visa kommentarer (0)
 
Veteranresan Skövde  E3 (2023-06-14)