Påsk-OL (2023-04-07)
Kategori: Tävling
Karta/område: Barva
Arrangör: Kjula IF
Distans: Lång
Sol och fint i Köping men molnigt och gråkallt vid tävlingen. Första och sista tävlingen för mig på vårsäsongen, men det är en annan historia.
Birken körde och Pelle satt bak.
Till K1, rakt på och runda höjden såg dungen till höger sen satt den där. Också rakt på till nästa, vägen, ägan, stora höjden stigen och medvetet mot det steniga. Till K3 tidigt lite snett och fick det att stämma..nähä stannade till och såg var jag var. 4 inga problem. Sen halkade jag ner på vägen. Hade tänkt gå rakt på, men det blev nog inget tapp. K6 samma här. På med dosan och pricka av vartefter. K7 Lite snett söderut. tog den, men det var ingen större skillnad mellan det ljusgröna och det vita! Till K8, för långt att ta stigen o(geggigt sade hr Höök) och det var skapligt efter hyggeskanten. Till 9:an stigen. Sen till K11 blev jag lite shalur, men det var väl hjärnbarken som började bli lite utarmad. K12 skugga kärrkanten och sen rakt på. K13. såg dungen på långt håll. Sen var det väl inga egentliga problem. 14-15 satt där de skulle. Till K16 runda höjden lite.
Dä va dä.. Synd bara att det blev lite tvekan till K11. Hade varit skönt att spöa chaffisen som hade enligt egen utsago missat minst en halvtimme! Nästa Skövde får jag hoppas.
Visa kommentarer (0)
 
Påsk-OL (2023-04-07)