O-ringen E5 (2022-07-30)
Kategori: Tävling
Karta/område: Flottsund/Lunsen
Distans: Lång
Din placering i H65 Kort 46
Tid 45:59
Tid efter segraren +12:12
Så var det dags för sista etappen på detta roliga 5-dagars. Jaktstart, som jag aldrig gillat. Nerverna.. Dessutom med Hastad 1,5 minuter efter.
Men det gick bra ändå till en början. Rundade stora blåmossen med gröna streck i och kom rakt på stigen före. Sen öve näst mosse. Siktade lite längre ned på höjden för att inte missa den. K2, rakt på och prickade av stenarna. . Till K3 bra med det förbjudna området. Inga problem. Inte fyran heller. Till K5 tog jag stigen eftersom det inte fanns några gra hållpunkter på strecket. Tlill K6 bara passera stigen, lilla mossen och sen över höjden. Men, fel höjd med mosse visade det sig. Ut mot vätskan...hittade den till sist och då kom Hastad!
Nu kör vi sade han. I hop till K7. Sen drog han sig mycket åt höger. Fint, då går jag rakt på. Kände mig stark. Men kom i alla fall ner till stigkorset. Löpte en bit på stigen sen över stenkrönet bara. Men kom visst ur kurs i stenskravlet. Satt en kontroll vid en sten. MEN, inte min. Skulle ha tittat nedåt först. Sen var den dan förstörd. Nejdå, kunde i alla fall hålla placeringen. Bra bara det. En rolig vecka som nte började så bra men med rätt medicinering så blev det bättre och bättre.
Tack för ett fint O-ringen! Bästa hittills. Men något Åre blir det inte.
Visa kommentarer (0)
 
O-ringen E5 (2022-07-30)