Eskilstuna Weekend E3 (2022-07-11)
Kategori: Tävling
Karta/område: Bälgviken
Arrangör: Arla
Distans: Lång
Din placering i H65 19
Tid 1:32:42
Tid efter segraren +40:47
Dags för etapp 3 och känner mig förvånansvärt pigg!
Kortsträcka till ettan och där blir det ett par minuter i onödan direkt. Långsträckan till K2 enligt plan. Försökte följa beståndsgränsen efter vändplatsen, men den var obefintlig.Rundade berget ner mot mossen och där satt den där den skulle.
3 och 4 gick bra men till K5 sket det sig. Ut på vägen och sedan in efter grusplanen. Blandade väl hop de små höga bergen och gick säkert på fel sida. Drog vänster. Kom ut mot vägen och gick tillbaka i rätt riktning men fann den inte direkt ändå. Långsträcka till K8; höger - vänster ?? blev rakt på. Tänkte att det går så sakta ändå så det finns säkert något fint stråk genom. Nähä då!
Om man blivit liggande där så har väl någon vilsekommen drönare hittat lite benknotor invirat i blågult i höst. Fast tittar man sträcktider bland de andra dåliga i klassen så tappade jag inte så mycket.

Summa summarum. Blir det inte tuffare än så här så fixar jag O-ringen. Konstigt, jag orkar inte springa i skogen men blir inte trött. Hade bäst tid av alla i klassen från sista till mål.
Visa kommentarer (0)
 
Eskilstuna Weekend E3 (2022-07-11)